Steun de stichting Vrienden van de Stefanuskerk

Word vriend

Word vriend

De stichting organiseert een breed scala aan activiteiten die inkomsten genereren die ten goede komen aan de instandhouding van het monumentale gebouw.

Om de hoge kosten, die het onderhoud aan de Stefanuskerk met zich meebrengt te kunnen dekken, zoeken we nieuwe vrienden, sponsoren en vrijwilligers.

Wil je graag een donatie doen, dan kun je dit via deze website regelen*. Voel je er meer voor om een sponsor te worden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

* Het is nog niet mogelijk om een donatie te doen via onze website. We werken er hard aan om dit mogelijk te maken.

Geen API-key ingesteld

Donatie

Draag je De Stefanuskerk een warm hart toe, en wil je ons graag een steuntje in de rug geven? Dit kan in de vorm van een donatie. 

Je kunt eenvoudig een eenmalige bijdrage doen of je kunt een keus maken om donateur te worden. De betaling gaat eenvoudig en veilig via Ideal. 

Word donateur

Aan de Stefanus Sessies werken bekende gasten graag belangeloos mee, om zo de Stefanuskerk financieel een steuntje in de rug te geven voor het duurzame behoud van het gezichtsbepalende monument middenin het dorp. Draag jij de Stefanuskerk ook een warm hart toe en wil je graag een steentje bijdragen? Word dan ook vriend van de Stefanuskerk. Doe je liever een donatie? Elke gift is welkom. Dit kun je eenvoudig doen via onze ‘doneren’ pagina. *Binnenkort is het ook mogelijk om online een donatie te doen. Daar wordt nu hard aan gewerkt. Wij zijn niet belastingplichtig voor de BTW. Hiervan hebben wij vrijstelling van de Belastingdienst ontvangen.